Farsdagpresent

Jag ska i detta inlägg presentera vad några mer eller mindre kända personer har önskat sig i Farsdagspresent.

Snusk-Pelle Gustafsson i Arboga.

Bok!

Han valde mellan Agne Mykles “Sången om den röda rubinen” och Janne Goldmans “Svart Stad” Den senare är den bästa säger Snusk-Pelle. Den beskriver min favvostad på ett fabulöst sätt. Med andra ord: Snusket ligger väl förankrat i miljöskildringarna. Något som manusförfattarna till Tunna Blå Linjen har tagit efter.

Bok igen!

Tandläkare Edward Singer föredrar Caryl Chessmans Dödscell 2455. “Jag brukar läsa i den samtidigt som jag drar ut tänder!” säger Eddie, som tillägger : ” Att hamna i min stol kan vara dödsstraff nog!”

“Min farsdagspresent är en minigiljotin”, säger den förre borgmästaren Ilmar Reepalu, som således önskar sig en riktigt vass rakbladsklinga. “Ja du vet jag måste ju rensa i min grodsamling. Jag står bara inte ut med det jävla kvackandet!”

“Min  farsdagpresent är stora clownskor”, säger Björn på Blue Desert Music och fortsätter: “Brukar ha dom som inneskor i affären.” “Men snubblar du inte ofta i dom?” måste jag fråga. “Nej, det är mest andra som ramlar!”

“Min  Fars dag present är en stor megafon” säger Janne Bäckman i Orsa och tillägger: “Ja vad fan folk är ju döva nu för tiden!”

Min Fars dag present är en promenadkäpp!” säger Ahmed ben Bella, föreståndare Lidl, Knivgatan,Malmö. “Så du gillar att spatsera runt i butiken?” “Nej, men jag smiskar gärna på klagande kunder!”

“Min Farsdag present”, säger Nyamko Sabuni, partiledare liberalerna, “är en burk blekmedel” “Men du är väl ändå kvinna,” utbrister jag häpen. “Är jag?” undrar partiledaren.

“Min Farsdag present är råttfällor att lägga ut i Coopbutiken på Östra Förstadsgatan!” säger Pelle Bruslund, som är jävligt trött på alla skadedjur man snubblar på i affären mest hela tiden.

“Min Farsdagpresent är en död mink,” säger Hulle Englund som gärna vill ha något mjukt att tugga på.

“Min Farsdagspresent är nycklarna till dagis” säger pedofilen Rune ( centerpartistiskt kommunalråd, Örkelljunga)

“Min farsdag present är en stor schäferhund” säger Kinas ambassadör Gui con Gyon. “Ja, vi förstår att du behöver en vakthund!” “Vakthund? Inte fan heller! Jag ska äta upp den!”

Vad jag vill ha i Farsdagspresent? Fred på jorden!

Hej svejs på er!

Lämna en kommentar