Ett hårstrå har landat på min packning.

To know know know her

is to love love love her

just to see her smile

makes my life worth while

Så var det dags för George Lazenby att gestalta James Bond i TV 12:s serie, som inkluderar samtliga Bondfilmer. Lazenby anses av en tämligen enig kritikerkår vara den sämste skådisen av alla som har gestaltat den mytiske agenten. Nu är det inte bara han som suger i denna rätt taskiga film ( I hennes majestäts hemliga tjänst) Manuset är riktigt dåligt och så är förstås saknaden efter Sean Connery alltför stor att bära för den något plastige Lazenby. Det blev bättre med Roger Moore i huvudrollen, men Sean Connery gick aldrig att ersätta. Han spelade inte , han var James Bond!

Jag vill tipsa alla klimatförnekare världen över om det som drabbar Texas, USA just nu. 100 miljoner  människor är drabbade av strömlöshet mm. ! Allt är således som vanligt: Det som aldrig skulle kunna ske (cit: Donald Trump) händer just nu.

En TV- serie om Zarah Leander , där mest fokus ska läggas på hennes samarbete med Joseph Goebbels under Hitlertiden i Tyskland. Kära Bengt Braskered ,jag gillade dina filmer om Ted och Monica Z ,men vad fan ska det här vara bra för? Kommer vi verkligen att få se Zarah skrivandes autografer till nazisoldater i det ockuperade Paris tidigt 40-tal?

I Norge ska man nu underlätta för småförsäljarna av diverse droger genom att tillåta innehav av 5 gram kokain, respektive 15 gram cannabis. Vad är det frågan om? Total knarkliberalism eller bara ren och skär idioti?

Jag har burit 300 kg på min starka rygg utan att klaga ett helt liv. I december landade ett hårstrå på min packning och allt brakade ihop. Nu gäller det att resa på sig och orka börja om. Så vill ni se en stjärna se på mig!

Lämna en kommentar