Ett allvarligt inlägg

När jag skriver min blogg är det primärt för att roa med mina berättelse om mina vänner i Malmö. Rätt stor plats har givits till idioten Ilmar Reepalu, men det är ju det enda han duger till; att skrattas åt. Idag ska jag för en gångs skull komma med ett allvarligt inlägg.

Det verkar som vi inte kan undvika den slutgiltiga katastrofen. Klimatförändringarna? Dom kan vi lära oss att motarbeta. På många håll i världen görs idag stora satsningar på förnybara energier mm. Vi ska kunna stoppa uppvärmningen. Pandemier kommer och går, någon miljon dör här och var innan vi har fått fram ett vaccin, men snipp,snapp snut så får den här pandemin ett slut med ett litet sprut. De flesta överlever , men atombomben? Hur länge orkar vi leva i skuggan av massförstörelsevapnet, som snart kan innehas av skurkstater som Iran, Nordkorea mfl. ? Kommer vi egentligen någonsin att bli fria från hotet av det ultimata domedagsvapnet? Iran är antagligen nära i sina försök att tillverka egna atomvapen och när de väl kommer till skott är det för sent. Då har vi bara jordens undergång att vänta. Den kommer även att drabba oss svenskar, trots att vi så frikostligt har erbjudit en fristad för all världens islamister. Ofattbart dumt! Istället för att ständigt klandra Israel borde vi hylla denna Mellersta Österns enda demokrati för dess arbete mot superskurkstaten Iran. Ännu en atombombsforskare med avsikt att få fram en atombomb har tagits av daga. Tack Israel! Jag tror inte att Margot Wallström eller Fridolin är onda människor , bara idioter som bär fram budskap de inte kan förstå än mindre hantera.

Det står klart att en individ, som förföljer en man, sin broder därför att han har en annan åsikt , är ett odjur. Låt dessa Voltaires kloka ord bli det sista för idag.

God natt hälsar Covid Janne Braveheart.

2 tankar på “Ett allvarligt inlägg”

  1. Watched a guy struggle into a wet suit on the beach in Newquay, Cornwall for about 15 mins, he then discovered it was on back to front. So funny Erna Lane McArthur

    Svara

Lämna en kommentar