Engelska och amerikanska är bara skitspråk! Våra barn ska prata skånska!

Apropå Ebba Buschs jakt på Lena Hallengren kommer jag, inte helt osökt, att tänka på den ultimata frågan: Vilken personlighetstyp är farligast: Den energiska idioten eller den lata dumskallen? Trots min motvilja mot den stockdumma Hallengren tar jag henne före den aggresiva Busch. Alla gånger!

När någon man har känt lämnar jorden blir man oundvikligen påmind om att livet inte är för alltid. Min hommage till den hårt slående trummisen Pelle Alsing. Om det finns någon fortsättning följer på det här livet så vill jag gärna ha med dig i bandet over there.

Äntligen något bra med den förskräckliga pandemin. Minkfarmarna kommer att försvinna ! Förhoppningsvis slipper vi detta vidriga djurplågeri för alltid. Överklasskärringarna kan köpa sina vinterkappor på Ullared!

Ledsen Stefan Löfvén. Hur sympatisk du ibland ändå kan verka, så är du bara en vankelmodig klåpare. Hur fan kunde du lämna över rodret till den grovt överskattade besserwissern Anders Tegnell? Och i vilken soptunna hittade du Lena Hallengren? Du kunde ju lika gärna gjort Lena Junoff till socialminister. Hon kunde ju i alla fall sjunga snuskiga visor.

Noterar något mindre förvånad att riskkapitalisterna har blivit miljadärer på de privata skolorna. Engelska skolan är en jätteframgång för dess ägare.  Köerna av sugna elever (eller deras föräldrar?) växer i samma takt som de kommunala skolorna sjunker ihop som spruckna ballonger.  För vem vill inte sätta sina barn i de bästa skolorna? Ilmar Reepalu?

Nu ber den före detta borgmästaren om att få komma in: “Ja vi socialdemokrater sätter inte våra barn i kapitalisternas skolor! Dom ska gå i våra folkskolor!” Jag kan inte låta bli att flika in: “Men är det inte bra att barnen lär sig språket i engelska skolan?” Nu hör jag hur Ilmar börjar morra som en ilsken bulldog: ” Engelska och amerikanska är bara kapitalisternas jävla skitspråk! Våra socialdemokratiska barn ska prata skånska!”

Lämna en kommentar