En ny ringmur runt hela Gotland?

So if you meet me have some courtesy

have some sympathy and some taste

use all your well- learned politnesse

or I´ll lay your soul to waste

Annie Lööf övertygar igen med sin ärlighet. Hon kommer aldrig att sitta i en moderatregering som tar stöd av SD. Det vet vi, men Annie jag tackar ändå för din uppriktighet. Det glädjer mig också att du kan tänka dig stöd av Vänsterpartiet, vilket naturligtvis krävs för en S- C regering. Vad liberalerna tycker vet ingen och det spelar mindre roll eftersom detta vingelparti kommer att halka ur riksdagen vid nästa val. Såvida inte Sabuni tar tidig ställning för en högerregering och därmed hämtar in de stödröster hon behöver för att få sitta kvar. Krångligt? Inte alls, sådan är politiken.

Det slår mig allt starkare att Meghan Markle är en patologisk lögnerska. Just crying for attention. En trist historia är det i varje fall.

Israel börjar nu utfärda vaccinationspass till sina medborgare. Lysande! Något att ta efter för Sverige, fast det kommer inte att hända för i mitt kära fosterland är Israel bara ett fult ord allt sedan idioten Margot Wallström erkände Palestina.

Röster höjs idag för att sexköpare ska sättas i fängelse. Men hur fan ska alla dessa få plats på våra överbefolkade anstalter? Man kanske kan skicka dom till en lagom stor ö i Östersjön istället. Kanske bygga en ny ringmur runt hela holmen?

1968 släppte Deep Purple sin fantastiska HUSH . Jag hittade den på en rätt okay samlings LP nere hos Björn på Blue Desert och kan således nu spela den 10 gånger om dagen. Right!

Slutligen: Det är inte bara den förre borgmästaren Ilmar von Pitt som pissar på hundar. Varning utfärdas härmed för Zoo.se. Missgynna dessa jävla djurplågare!

Nu ska jag gå ner till Björn och kolla in litet plattor!

Pleased to meet you

Hope you guess my name

what´s puzzling you

is the nature of my game

Lämna en kommentar