En katt med lagom lång svans

Hon heter Lindy och har varit hos oss i snart tre år. När hon var liten var hon väldigt liten och tycktes röra sig som en dansmus. Eller var det möjligen en variant av Lindy Hop? Jag tror på det senare alternativet och därför fick hon sitt namn. Lindy var tänkt som en present till min dotter Molly, men katter gör ju i motsats till hundar sällan vad man ber dom om. Därför är det hos mig hon sover med sina långa klor inborrade i mitt bröst. Varje natt. Jaja , man får i alla fall vara glad för att hon inte är en S:t Bernardshund.
Svanstoppen fick hon för övrigt avbiten av den hundkompis hon växte upp med.
Jag borde således ha vetat bättre än att ta hem ett hundkoppel. Lindy reagerade mycket negativt när hon såg det. Trodde hon möjligen att jag skulle släpa ut henne på promenader längs Värnhemstorget? Eller ve och fasa : Tänkte jag skaffa hund?
Jag har nu ändå noga förklarat att ingetdera var fallet. Kopplet var bara en fetish att ha i handen.
Hon fick för säkerhets skull följa med ut till sophuset och se på när jag slängde hundkopplet. Så nu är allt frid och fröjd därhemma igen.

Dagens hedersdöing: Advokaten Claes Borgström, en skicklig jurist men också privat en underbar person. Vår pilkastningsbokare, Janne Lundberg som omnämndes i gårdagens hedersdöing brukade reparera hans gamla bil från och till på sin svartverkstad i Mälarhöjden. Claes som var en mycket varm människa med stor empati för de små i samhället hade kunnat bli en superbra efterträdare till Jonas i Vänsterpartiet.
Nu blir det istället en invandrad tjej. Ett taktiskt beslut för då slår ju partiet två politiskt korrekta flugor i en smäll. Om hon möjligen också är lesbisk så blir det ju triss i ess!
Nu är det slutraljerat för idag. Vi hörs imorgon.

Lämna en kommentar