Elda upp den jävla galningen!

Carl Bildt gör denna vecka ett bejublat framträdande i sin favoritroll som en ny Karl XII. “Hade tyskarna försökt invadera Sverige, så hade dom fått slåss!” Jag måste säga att jag är litet tveksam till till att jordens mest konflikträdda folk skulle ha kunnat utmana den tyska krigsmaskinen. Vi får nog vara glada för att Herman övertygade sin fuhrer om att Sverige alls inte behövde ockuperas. Svenskarna var ju ändå litet smånazistiska till sin ariska läggning.

I takt med att pandemin tappar sitt fasta grepp om vår nation kan vi räkna in en annan snart ankommande pest. IS anhängarna ser nu ökade möjligheter att passlösa ta in sig i riket för att spränga sina terrorbomber litet här och där. Pest eller kolera?

Jag noterar att gryningspyromanen från Ystad snart ska släppas fri, visserligen med fotboja, men ändå räcker det verkligen för att hålla elden borta? Nej för fan, elda upp den jävla galningen!

Den svenska högstadieskolan är uppenbarligen i kris. De tråkiga lärarna är den primära orsaken till att allt fler unga tjejer tuggar i sig antidepressiva läkemedel varje dag. Måste skolan verkligen vara så förbaskat tråkig? Flera pajasar till lärarkåren tack! Har någon frågat Kalle Moreaus ?

Nu ringer det. “Ilmar?” Jo, nog fan är det den förre borgmästaren och han är arg, ordentligt förbannad.”Du ska inte kalla mitt vackra barnbarn för Ludolf. Han heter Adolf! ” Ja , vad fan Ilmar det borde jag ju ha förstått.

Lämna en kommentar