Dumheter som jag har fått nog av!

Stäng minkfarmarna nu! Det finns ingen som helst anledning att låta företagare syssla med detta kvalificerade djurplågeri! Varför ska dom tillåtas bura in dessa söta pälsdjur på minimal vistelseyta? Bara för att överklasskärringarna på Östermalm ska få sina pälsar! Jag utbrister bara i ett stort: Fy fan!

Dessutom får det vara dags att börja förstå vart ohållbar djurhållning leder. Har ni hört talas om svininfluensa? Fågelinfluensa? Den värsta pandemin i vår historia, som just nu plågar mänskligheten i hela världen kom hit från vanskötta djurmarknader i Kina. När ska vi lära oss? Det är dags att öppna upp minkburarna och släppa ut djuren i skogen. Avlivandet av minkarna i Danmark är ett vansinnigt felbeslut, som bara understryker tesen: “För djuren är alla människor Hitler!”

Nu närmar vi oss vintern även i Malmö. Det börjar bli kallt för tiggarna utanför matbutikerna. Detta elände får mig att må illa. Deras hemländer, dvs Rumänien med flera öststater borde inte få utnyttja stora penningbidrag från EU förrän dom kan visa att de kan ta hand om alla sina medborgare. Kan eller vill dom inte är det dags för Sverige att lämna EU! Vi kan göra affärer med UK, Norge och Schweiz med flera andra demokratier istället. Vi behöver inte stödja eller ens ta del av en överstatlig organisation som stöder människoförtryck! Vi ska sluta upp att skicka miljarder och åter miljarder till länder som bussar in sina medborgare till att tigga på våra gator, för detta handlar bara om människoförakt och ingenting annat. Det ska vi verkligen inte vara en del av!

Vill slutligen ge mitt hommage till Sven Wolter, som nu har lämnat oss efter 86 fantastiska år. En riktig människa har gått bort.

God natt!

Janne Braveheart

P.S. Får just nu ett mejl från Ilmar Reepalu. Jag citerar: “Nu när min förra boss Stefan Löfvén stänger krogarna 22.00 vill jag bjuda in alla glada till fyllekvällar hos min butik i centrala Malmö. Ja , ni får gärna ta med hunden. Välkomna till Sprit Ilmar!

Lämna en kommentar