“Du svarte zigenare” stryks från Mellos fjärde deltävling.

When you walk through a storm

hold your head up high

and don´t be afraid of the dark

Det kommer hela tiden positiva vaccinationsrapporter från Israel. Uppenbarligen hindrar landets massvaccination smittspridning och man kan börja öppna samhället igen. Här finns mycket att lära för Sverige. Det kommer väl antagligen åtgärder här också så småningom, men som vanligt alldeles för sent.

I Ystad trollas det med hundvalpar . Varje dag förvandlas smittade polska hundar till helbrägdagjorda svenska . Förvånad? Nej, men det är väl bara att konstatera att kärringen som håller i detta kvalificerade djurplågeri uppenbarligen kan trolla. Trollkärringen från Lublin?

Dumleklubban, min gamla favorit ska sluta att säljas. Jag och många med mig gråter chokotårar.

Ryssland, Kina och Iran är våra bittra fiender. Jag vill lägga Micael Bindefeld till den gruppen. Den förre borgmästaren Ilmar von Pitt? Nej, han är bara en vanlig idiot.

På You Tube finns flera klipp från 60-talets London och Ready, Steady , Go. Bildkvaliteten är sådär, men musiken är bara lika jävla bra som när jag själv var där. Swinging London var något extra. Jo , jag träffade både Tom Jones och P.J. Proby. Den sistnämnde var en alldeles fantastisk sångare. I Sverige blev den unge amerikanen mest känd för att spräcka byxorna på scen, men jag lovar: Han kunde så mycket mer!

Jag noterar att Anette och Kjell Johansson inte får sitt utlovade solcellsstöd på 44.ooo. Det räcker inte till alla säger den klimatfientliga regeringen, som mycket hellre sprider ut skattepengarna på hopplösa integrationsprojekt.

Den utmärkta serien Tunna blå linjen sätter gärna upp godheten mot ondskan. Bra , men hur fan hanterar man dumheten? Finns nog av den i Malmö.

Slutligen vill jag notera att den förre borgmästaren Ilmar von Pitt och Kuken Rommels duett har strukits från Mellos fjärde deltävling. Deras version av : “Du svarte zigenare” blev uppenbarligen för mycket för SVT. Går den kanske att sälja in till TV 4?

Lämna en kommentar