Drottning Silvias pattar och tvål på badet

Angående gårdagens blogg om bla drottning Silvias byst ser vi idag i Expressen att Knugen kommenterar: “Hennes pattar är äkta! Små men goda!” Oj då ! Vi som trodde att han favoriserade stora och litet hängiga. Om samma blogg har också Ilmar Reepaluu hört av sig. “Jag sitter verkligen inte och dricker öl på krogen! Jag bara avsmakar de finaste vinerna!” Ja, men det förstå vi. Du är ju socialdemokrat.

Sommaren går nu mot sitt slut och för Hylliebadet innebär det att extrapersonalen slutar till förmån för de fast anställda som en efter en återvänder från sina semestrar. Litet tråkigt därför att vikarierna gjorde badet fan så mycket bättre. Hela sommaren har det funnits tvål och papper på toaletterna och när tvålhållarna sparkades sönder så ställde de ut minitvålar för de som ville tvätta sig innan hopp i bassängen. Kanske inte så många som gjorde det …men ändå de som tvättar sig innan badet kan gott få en bonustvål då och då. Jag kommer således sakna de unga tejerna som till och med log mot mig vid både ingång och avgång. Skillnad mot den kedjerökande kontoristen eller möjligen föreståndaren, som alltid sitter och blossar utanför entrén eftersom  det ju gudbevars är rökförbud inne på anläggningen. Jag tog faktiskt med mig en nystulen restaurang askkopp till henne mest för att motverka nedskräpningen, för filter är faktiskt också plast. Hon tackade så mycket med en lång harang på ädelskånska.

Vill slutligen som så många gånger förr harangera Björn på Blue Dessert Music på Östra Förstadsgatan i Malmö. Det han inte har i sin skivsamling finns ingen annanstans heller. Jag tycker speciellt mycket om den absoluta röran han har i butiken. Det är ju bara underbart att rota runt i alla överfulla lådor efter fynd.

Vi hörs!

Lämna en kommentar