Dom skiter ju överallt!

I Malmö finns det åtminstone två första klassens jubelidioter. Nej, jag tänker då inte på den förre borgmästaren Ilmar von Pitt eller hans fru Haggadah von Pitt,  utan på knäppskallen som mördar stadens vackra träd genom att barka av dom. Vad kan röra sig i den hjärnan? Så har vi hundhataren som bakar in glasbitar i bullar som läggs ut till jyckarna. Det är bara så vidrigt sjukt.

Paolo Roberto fick med rätta tuff kritik i media för sitt besök hos horlägenheten i Stocholm. Men nu räcker det! Paolo har avtjänat det publika straffet för sin dumhet. Låt honom nu gå vidare med sin fantastiska matlagning och goda träningsmetoder.

Liberalerna är ett litet skitparti, som får alldeles för stor publicitet, men med sin otydliga partiledare i spetsen bråkar dom sig snart ur riksdagen. Då slipper vi parlamentets mest onödiga parti, förhoppningsvis för gott.

Pengafusket mot försäkringskassan slog rekord 2020. Välfärdsskurkarna i Malmö är betydligt fler än de våldsbenägna ungdomsligisterna. Någon som är förvånad?

Distansundervisningen för sjundeklassarna borde stoppas. Sätt visir på lärarna och låt ungarna komma tillbaka och träffas i skolan. Det som för närvarande pågår riskerar att bestjäla ungdomarna på all känsla av trygghet.

Protesterna mot nedstängningarna blir allt högljuddare över hela världen. Fullt förståeligt , men absolut meningslöst. Vi kommer inte kunna gå tillbaka till ett mer normalt liv förrän vi blir vaccinerade. Så: Åt helvete med vaccinationsmotståndarna!

Polisserien från Malmö , Tunna Blå Linjen, tog ett stort steg framåt i det andra avsnittet, som bjöd på både dramatik hämtat från det verkliga livet och vackra bilder från vår fina stad. Jag kunde återigen konstateras att synagogan är lysande arkitektur. Synd bara att man har känt sig tvingade att stängsla in den så mycket.

Apropå idioten som lägger glasbitar i bullar till hundarna så vill den förre borgmästaren Ilmar von Pitt komma med en kommentar. Vi citerar: “Det är väl inte konstigt att folk ogillar hundar. Dom skiter ju överallt!”

 

Lämna en kommentar