Dom kan väl for i hilvite inte dricka kaffe när dom sover!

Ytterligare en liberaltant dras in till Agenda för att svara på frågor. Denna gång är det partisekreteraren Juno Blom, som inte heller hon har några svar att ge. Det blir allt tydligare att en röst på liberalerna är en röst på vad som helst.

Det verkar som om polisen tror att samma person försöker såväl mörda träd som hundar. Själv är jag övertygad om att det finns mer än en idiot i Malmö. Vov vov!

Janne Halldoff gjorde många filmer av skiftande kvalitet. En av de bästa, Det sista äventyret, visades på TV igår. En välkommen repris. Göran Stangertz var en lysande skådespelare, som lämnade oss alldeles för tidigt. Mitt bästa minne av Halldoff är ändå att han en natt på krogen erbjöd mig en roll i en kommande film. Jag tackade idiotiskt nog nej, för det blir väl inga fler sådana samtal.

Sydsvenskan och Kvällsposten har i veckan haft flera artiklar, som berättar om en äldre man med mustasch som mitt i natten ringer på hos uppenbarligen, vilt främmande människor. När de sömndruckna öppnar dörren efter mannens upprepade knackningar och påringningar så blir de erbjudna kaffe med tillbehör. Detta har upprepats så många gånger att polisanmälningar har lagts in. Dock har dessa lämnats utan åtgärd då bylingen har svårt att se det kriminella i att bjuda på kaffe och gamla, mögliga kanelbullar. Jag slogs dock av vissa misstankar när jag läste dessa artiklar så jag ringde  upp den förre borgmästaren Ilmar von Pitt. “Vad fan håller du på med Ilmar . Du kan väl inte gå omkring och väcka upp människor mitt i natten!” Svaret kom med dåsig röst:” Ja, men dom kan väl for i hilvite inte dricka kaffe när dom sover!”

Lämna en kommentar