“Dom behöver väl för fan inte vattna liken så mycket som det regnar i Malmö!”

I Sverige är hedersrelaterat våld i princip tillåtet. Nej inte i teorin, men praktiskt taget inga våldsverkare lagförs eller utvisas. Det är fruktansvärt, men möjligt i ett samhälle som styrs av ett 4 procent parti , som har tagit till sin uppgift att tycka synd om dessa så missförstådda män, som tycker sig ha rätt att misshandla sina kvinnor av rena svartsjukeskäl. Hur blev det så här? Det kan ni ju fundera på tills det är dags att rösta nästa gång.

Idrottsgalan i direktsänd TV är sannerligen ingen underhållning. Till och med multivinnaren Mondo Duplantis med tillhörande mamma såg uttråkade ut.

En sköldpadda bär på sin kista hela sitt långa liv. Kanske något för begravningsbyråerna att tänka på?

Advokat Anna Rommel Stenmark, dotter till Erwin Rommel och Ingemar Stenmark. Hur fan gick det till?

Jag gick igenom Anders Tegnells många uttalanden under vår snart ettåriga coronakris. Hans bedömningar har nästa alltid varit felaktiga, men han får ändå stå och prata strunt i TV nästan varje dag, utom på helgerna, för då är han väl ute och festar. Han kunde lätt byta jobb med Stefan Löfvén. Ingen skulle märka någon skillnad.

Dagens Scoop: Förre borgmästaren Ilmar von Pitt filmad in the act när han skruvar loss kran på kyrkogård i centrala Malmö. Han stoppas av passerande äldre kvinna just när han ska stoppa den i fickan. “Varför Ilmar, varför?” Han harklar sig noga i minst en minut innan han svarar:

” Dom behöver väl för fan inte vattna liken, så mycket som det regnar i Malmö!”

Lämna en kommentar