Det som stoppas i munnen på Ilmar kommer alltid bli söndertuggat!

Danska medier vill publicera Muhammedkarikatyrer i yttrandefrihetens namn. Det kan vi i ett demokratiskt samhälle inte förbjuda. I vår gemenskap har alla rätt att säga vad de vill. Om man inte gillar det som sägs har man rätt att offentligt protestera. Det kan göras i skrift eller tal. Eller till och med i en öppen demonstration. Märkligt att behöva påpeka att i Sverige är inte våld ett godkänt sätt att pusha sin mening, men tyvärr har vi ju sett att det är just det islamisterna tar till. Det är aldrig okay. President Macron har i Frankrike tydligt deklarerat att han står bakom landets stora muslimska befolkning, men att islamisterna ska jagas med blåslampa. En bra inställning som jag gärna skulle vilja se mer av i Sverige. IS är en fruktansvärd terrororganisation , som gärna hugger huvudet av folk som inte delar deras åsikter. Nu kommer Sverige på sitt vanliga taffliga sätt släppa in ett antal fd (?) IS medlemmar. Vad fan tänker de ansvariga personerna på? Står dom alla med huvudet under armen? Så kan det bokstavligen bli om dessa terrorister släpps innanför våra gränser. Skärpning ! Sluta att dalta med gängmedlemmar och (fd?) IS terrorister!

I dessa coronatider tittar jag alltför mycket på TV och förundras alltmer hur våra skattefinansierade TVkanaler kan satsa surt förvärvade pengar på rent värdelös sk underhållning. Att ha varit världens bästa häcklöperska är ingen garanti för att man blir en bra programledare. Nej, överlämna skiten till sponsorerna av de reklamfinansierade kanalerna! Public Service har en bra nyhetsbevakning både på riks- och lokalplanet. Den ska vi vara rädda om!

Sprang på Ilmar Reepalu på Östra Förstadsgatan strax utanför Björns Blue Desert Music. Den forne borgmästaren tuggade frenetiskt på något. Herregud: Det är ju en levande igelkott!

“Ja du Braveheart det man stoppar i munnen på Ilmar kommer alltid bli söndertuggat!”

Lämna en kommentar