Det finns ju så gott om plats i alla parker!

I look at the world

and I notice it´s turning

while my guitar gently weeps

with every mistake

we must surely be learning

still my guitar gently weeps

Den allt mer växande bedrägerihärvan med moms bara växer. Den kostar skattebetalarna flera miljarder om året.Vi svenskar ser gärna ner på Italien, Grekland mfl sk banansamhällen som varandes korrupta. Själva har vi skapat en nation som står ut som den mest korrumperade i Europa. Överdriver jag? Nej absolut inte. Om du bara är skrivkunnig nog att fylla i en blankett, kan du lätt få tillbaka moms som du aldrig har betalt in. Den här typen av skojeri straffar man bäst med ekonomiska bestraffningar. Låt dom jävlarna betala tillbaka vartenda krona dom olagligen har tillskansat sig. Välfärdsturisterna? Dom ska naturligtvis omedelbart utvisas oavsett var dom hamnar.

Anna Anka är försvunnen sedan ett halvår tillbaka. Någon som saknar henne?

Jag kollade på Mellos andra deltävling igår. Två småroliga programledare lättade upp stämningen flera grader med sina stundtals rätt grova skämt. Sensationellt var att två gamla tanter gick vidare till Andra Chansen. Det trodde jag var omöjligt i detta dagisprogram, men där hade jag fel. I övrigt kan bara konstateras att de flesta låtarna är bedrövligt dåliga. Ingen Loreen eller Zelmerlöw i sikte än. Nåja, Dotter är en begåvad tjej. Hon kommer att få till det förr eller senare.

Om du ska begravas är Malmö den billigaste platsen att få det gjort på. Allra minst kostar det om du anlitar den förre borgmästaren Ilmar von Pitts begravningsbyrå. Jag måste ringa upp honom. “Hej Ilmar! Hur kommer det sig att du kan hålla så låga priser?” Det kommer ett gurglande ljud som nästan stänger av telefonen. “Ja, men jag gräver inte ner mina kunder på någon etablerad begravningsplats i centrala Malmö!” “Jasså?” ” Nej vad fan det finns ju så förbannat gott om plats i alla parker!”

Lämna en kommentar