Det blir fan så mycket mer pengar på det här sättet!

Jag är definitivt av uppfattningen att alla människogrupper oavsett ras, nationell eller sexuell tillhörighet innehåller såväl bra som dåliga individer. Det tycker dock inte Malmöimamen Basem Mahmoud, som hatar judar och kristna svenskar. Dessutom anser han heller inte att fri journalistik ska få förekomma. Därför ber han Kvällspostens kvinnliga reporter att dra åt helvete när hon vill veta varför han  varje dag trumpetar ut sitt judehat från moskén i Rosengård. Fy fan ! Sådana idiotimamer behöver vi verkligen inte i Sverige. Han borde ha kastats ut med vändande post!

Två kataloger har just denna dag aktualiserats. Den ena handlar om Bob Dylans låtkatalog (komplett), som har sålts till Universal för si så där 2 miljarder. Mer rockhistoria för denna struntsumma är svårt att tänka sig. Den andra handlar om IKEAS möbler och har givits ut i sjuttio år. Nu är det finito och goodbye för detta årligen återkommande praktverk i flerfärg. Nu får vi hålla tillgodo med Kamprads reklam via nätet och det kan ju aldrig bli riktigt samma sak.

Definitivt slut är det också för tidningen Metro, Sveriges första gratistidning av klass. Det var väl kanske inte en publikation att lusläsas, men nog har jag plockat upp ett och annat ex för litet förströelse, genom åren. RIP!

I morse höll jag på att snubbla över en minst sagt kutryggig Ilmar Reepalu på Östra Förstadsgatan. Han smög efter husväggen med vit blindkäpp i ena handen och tiggarmugg i den andra. Jag var tvungen att kommentera den före detta borgmästaren: “Har du tappat synen Reepalu?” Han hyssjar mig snabbt och bestämt. “Nej men vad fan, det blir så mycket mer pengar på det här sättet!”

Lämna en kommentar