Det blir inget sex i Tokyo!

Mats Eriksson på småföretagarnas riksförbund klagar på Stefan Löfvéns ointresse för just det, Sveriges småföretag. Vakna Mats! Socialdemokratin har ju tillsammans med Annie och Centerpartiet blivit era bästa väpnare. Märkligt!  Olof Palme och Tage Erlander roterar i sina gravar.

Laila Bagge är en superkändis som klagar högt på sin egen livsstil. Fast det förstår hon nog inte, men jagar man publicitet så slår det förr eller senare tillbaka på en själv. Fast vad gör man inte för litet stålar?

På tal om Laila Bagge så glider vi litet osökt in på OS i Tokyo. Här blir det inget sex! De listiga japanerna har satt in sängar som automatiskt fälls ihop vid alltför häftiga rörelser. Det du Laila!

Malmö kommun har fått in en protestskrivelse mot alla elsparkcyklar, som ligger och skräpar här och var på gatorna. Avsändare: Malmös förenade fyllekärringar!

Nu kan man inte längre utvisa spontaninvandrare till Afghanistan. Orsak? Det har uppstått krig och djävulskap därnere igen. Har det någonsin varit något annat?

Det är nu möjligt för svensk polis att bötfälla de som spelar hög musik mitt i natten. Hur definierar man då alltför höga musikvolymer? Jo, gränsen går när man måste böja sig fram för att höra vad man säger.

Jag börjar sälla mig till de som vill stoppa nyinspelningen av Astrid Lindgrens “Saltkråkan”. Kan inte vi som växte upp med Stockholms skärgård få ha detta underbara tidsdokument i fred?

Om två dagar, den 22 juli är det exakt tio år sedan det fruktansvärda terrordådet på Utöya. På Svtplay ligger det en alldeles utmärkt dokumentär av Carina Bergfeldt. Se den! Låt oss aldrig glömma, aldrig tiga!

Nu kommer Molly hem efter en sommarlovsmånad i Dalarna. Jag håller på att förbereda välkomstmiddagen. Stekt smågodis med chokladsås? Absolut!

 

Lämna en kommentar