Det blir brudar,brudar,brudar!!!!

Det är roligt att få kontakt med folk från way back when. Häromdagen bytte jag smsord med Hagge. Han som var den andra halvan av Uppsalas nöjeskungar Hagge & Gagge. Vi som ägde Uppsala i flera månader! En oförglömligt rolig kille. Jag har många roliga minnen av honom. Kommer speciellt ihåg när han hade köpt en röd, blänkande Triumph Spitfire av den något suspekte bilhandlaren Hans Radefalk. En riktig liten pärla var det men den tvåsitsiga sportbilen pajade naturligtvis första dagen. Dock; Den evigt optimistiske Hagge lät sig inte nedslås. Han tittade bara glatt på eländet och utbrast. “Du förstår Gagge, med den här så blir det brudar,brudar,brudar!” Så blev det förstås.

I Malmö finns det annars inte så mycket att skratta åt just nu. En idiot lindade in ett ex av Koranen i bacon och tände på i närheten av Rosengård. Detta ger förstås några islamister anledning att provocera unga muslimer på Rosengård till ett formidabelt uppror. Man lyckas slå sönder busskurer, elda upp en del bilar mm. Det måste dock sägas att flera immaner och andra ansvarsfulla vuxna muslimer går ut för att hjälpa polisen med att få bukt med de otyglade ungdomarna. Koranbrännaren? Han togs direkt av polisen och får nu två års inreseförbud till Sverige. Bra och för en gångs skull snabbt jobbat av polisen.

Bra jobbar också det danska rättsväsendet. Tre unga svenskar på mordbesök i vårt södra grannland döms ovillkorligen till livstid och två yngre mordmedhälpare får 20 år var utan chans till straffrabatt. Det är hårt men tyvärr nödvändigt! Det är för all del sant att ingen någonsin blir bättre av att sitta i fängelse , men alla vi andra som inte går omkring och skjuter folk stup i kvarten måste slippa att dela gatumiljöer med dessa dråpare.

Ha det bra och glöm nu inte att fylla upp vattenpistolen. Vi hörs imorgon!

Lämna en kommentar