Det blev aldrig någon film med Janne Halldoff!

Varje födelsedag blir jag ett år äldre och allteftersom livet glider vidare har jag kommit till insikt om att jag under mitt liv ändå har gjort en del bra saker. För mig själv förstås men uppenbarligen stundtals också för en del av min medmänniskor. Dessa stunder av ren och skär lycka, är vad jag vill komma ihåg ända tills jag dör och det är därför jag bloggar om dom goda minnesbilder som ändå finns kvar i min hjärna. Jag har helt enkelt ingen lust att skriva om de misstag för att inte säga de fatala dumheter jag varit inblandad i.  Jag har stängt dörren bakåt för sådant som bara har gjort ont i själen. Det gäller ju att gå med rak rygg genom livet och det blir fan så mycket svårare om man inte lär sig att sortera sina minnen. Så ni som följer min blogg kan räkna med fler goda hågkomster. Ni som hellre känner för att rota i soptunnorna får leta någon annanstans.

När vi åldras förändras vårt utseende , ibland till ren och skär oigenkänlighet. Många som jag träffade på 60- och 70-talet skulle helt enkelt inte känna igen mig idag.(Kanske tur det?!?) Men då way back when jobbade jag en hel del som fotomodell. Inte så mycket på grund av fåfänga utan mest för att det var rätt så bra betalt. Det  handlade oftast om reklamfilmer, sådana som visades på biograferna före huvudfilmen. Så fanns det också en tidning som hette Novelljournalen som en gång i veckan publicerade bildnoveller på olika kärleksteman. Där fick jag alltid vara jeune premier. Dessa jobb gav mig också kontakter till mer seriösa sammanhang. Fick till och med frågor om eventuell filmroll av Janne Halldoff. Den rann ut iHammarbykanalen.

Till sist ett honnörsbudskap till er människor därute:  Underhållning behöver inte alltid vara god, men den måste vara rolig!

Lämna en kommentar