Det är inte pissoarerna det är fel på! Det är människorna!

Nej, det är inte pistolernas fel att så många skjuts ihjäl varje vecka i Sverige. Det är de vapenfixerade idioterna som dyker upp på nätterna likt svampar i skogen efter regnet. Det är inte heller pissoarernas fel att det luktar urin i centrala Malmö.Det är… ja just det! När vi nu ändå är nere på denna låga nivå kan jag passa på att kommentera dokun med Eddie Medozza och Svullo som jag såg igår. Kan bara konstatera att en idiot knappast blir bättre för att man lägger en till ovanpå. Träffade faktiskt nämnde Errol Hitler i baksätet på en Cheva vid ett berammat tillfälle. Han gillade uppenbarligen mig då han till och med erbjöd sin fru, vilken jag hövligt tackade nej till.

En glad nyhet: Tigerbeståndet i Indien är på stark tillväxt! Då har vi i varje fall dessa stora, mjuka kattdjur att klappa när dricksvattnet sinar, vilket det ju gör enligt en samlad vetenskaplig expertis. Men för att citera idioten Ilmar Reepalu :  “Jag skiter väl i att Arktis smälter! Vad fan ska vi med vattnet till! Jag blandar alltid mitt brännvin med päronsoda!”

Det är i dessa dagar mycket snack om cementfabriken på Slite, Gotland. Ska den få forsätta att producera byggnadsmaterial? Jag säger bara: Bort med skiten! Vad ska vi med den till när vi kan bygga halmballehus i Danmark! Slå en signal till ultrageniet Chi så kommer han och hjälper er!

Har du nyligen blivit sparkad på pungen! Ta en banan, det hjälper!

Fick nyligen lyssna på Ingvar Tjotta Olssons låt: ” Negerpojkens dröm” inspelad av välartat svenskt skivbolag 1956. Refrängen går: ” Mamma kan du inte göra mig vit!” Fan, det är ju drygt 60 år sedan, men ändå…

Nyss nämnde Ilmar Reepalu har ansökt om att få ett galopplopp på Jägersro uppkallat efter sig. Vad sägs om Ilmar Reepalu Fucking Memorial?

Till slut: Bort med skatterabatterna för de unga. Fyll fängelserna istället! Är dom redan överfyllda? Men sätt då för fan cementfabriken på Slite, Gotland i arbete så att vi kan bygga nya!

God afton!

 

Lämna en kommentar