Den förre borgmästaren väser fram snuskiga ord.

Vilket magplask du gjorde Carina Bergfeldt! Din intervju med Anna Ardin kom ut helt fel, eftersom du inte fick lämna ut några detaljer om det påstådda sexuella övergreppet Anna polisanmälde Julian Assange för. Det kom att likna just ingenting alls. Man fick till och med intrycket av att Anna hade upplåtit sin lägenhet och sin säng, hånglat litet grand och sen… so what? Det förmodade övergreppet blev på så sätt minimaliserat till just ingenting alls och det var väl ändå inte meningen Carina. eller…?

Israel har lyckats vaccinera sin befolkning snabbt och tämligen komplett. Såg ett roligt inlägg där grå pantrar vaccinerades på ett danspartaj. Kanske något att ta efter Anders Tegnell? Fast vem fan tackar ja om du bjuder upp?  För övrigt såg jag Tareq Taylors matprogram från Tel Aviv. Jag blev rätt sugen på att åka ner till Medelhavets bästa matstad.

Vi noterar tyvärr också att Dan Eliasson tämligen snabbt fick ett nytt jobb av regeringen med bibehållen månadslön dvs 162.500. Det är rätt unket. Jag instämmer för en gångs skull med en viss Uggla : Jag mår illa!

Jag registrerar idag dessutom att den förre borgmästaren Ilmar von Pitt lider av Tourettes syndrom. Såg den lille mannen idag när jag besökte Björn på Blue Desert Music på Östra Förstadsgatan. Han stod och bläddrade bland alla LP skivor samtidigt som han väste fram snuskiga ord. Klockren diagnos!

Alltfler bidragsfuskare dras dessa dagar fram i ljuset. Hur ska vi bli av med dessa löss? Ska vi kanske avskaffa mörkret?

Visst kan det finnas biverkningar av det nya Covidvaccinet, i varje fall om man lyssnar på alla konspirationsteoretiker. Bland dessa krakar finns de som regelmässigt krubbar Alvedon, som bjuder på minst lika mycket otrevlig extra verkan. Kolla bara in Fass! Kanske skulle det bli lättare att få till en massvaccination om den kunde utföras vid kassorna på ICA och Coop?

 

 

Lämna en kommentar