Ännu en feg Bernadotte på tronen!

Vad sysslar Knugen med? Har han och Silvia gått och gömt sig? Eller sitter dom bakom fördragna sammetsgardiner och räknar sina pengar? Nu när han för en gångs skull som sk förebild kunde göra en insats för det svenska folket. Vaccinera dig Knugen ! Därmed skulle du kunna byta ut frågetecknet mot ett utropstecken för de alltför många svenskar som tvekar . Om vi ska kunna besegra denna vidriga pandemi vi just nu är utsatta för,måste så många som möjligt vaccinera sig. Vi behöver därför snarast offentliga jättekändisar som går ut och offentligt deklarerar att de ska ta sprutan. Kungen och hans familj har ju faktiskt betalt för att vara allas vår förebild när det blåser snålt. Men är han ett föredöme? Nej, knappast . Han är bara bra för Svensk Damtidning och Hänt i Vecket. I övrigt är han blott en av dessa fega Bernadotter som i en alltför lång rad har suttit på den svenska tronen. Han behövs inte! Avskaffa idiotmonarkin!

Dagens Fy Fan skulle ha kunnat gå till kungahuset, men går nu istället till de samvetslösa skojare som smugglar in sjuka hundvalpar till Sverige. Det är bedrövligt att se bilder på dessa vanskötta djur, som för dyra pengar säljs till förväntansfulla barnfamiljer. Katastrofen blir inte mindre av att försäkringen de tagit inte betalas ut eftersom valparna tvärt emot vad som sagts inte har varit vaccinerade.

Nu något helt annat. I dessa tider får jag alltfler samtal från telefonförsäljare som med sina välsmorda käftar tar upp åtminstone en halv minut av min tid innan de kommer till skott . De har påfallande sällan något att erbjuda som jag vill ha. Blir därför bara på dåligt humör när jag flera gånger om dagen avfärdar dessa nasare, som varje gång måste rapa upp hela sin inlärda läxa.

Ni märker att jag är på hugget idag. Det är antagligen ett gott tecken på att den jävla coviden är på väg ut ur min kropp. Tack Rebecka för dina vitaminer och tack Björn för att du har orkat med mig på mina kvällspromenader i flera veckor.

Vi hörs!

Lämna en kommentar