Den juckande kocken har flytit upp till ytan!

Det är märkligt att se hur illa Sverige hanterar den alltmer galopperande grova brottsligheten. Straffrabatter delas dagligen ut till höger och vänster. Påföljder för äldre ungdomar, som begår grova brott är krympta till nästan ingenting alls, vilket gör just denna grupp alldeles extra attraktiv för rekrytering till gängen. Alltför stor hänsyn visas som regel de kriminella, medan vi andra knappast  får någon empati över huvud taget. Man får helt enkelt skylla sig själv om man öppnar dörren för någon man inte känner. Kvällspromenader i centrala Malmö är förstås heller inte att rekommendera. Det verkar som vi till slut har fått det känslokalla samhälle vi väl egentligen inte ville ha?

Den juckande kocken Stefano Catenacci har återigen flytit upp till ytan. Om nu kungafamiljen måste ha denne snuskgubbe till hovtraktör kan han väl få hållas litet granna för sig själv på Drottningholms slott.

Pga min sjukdom är jag satt i karantän. Det blir således väldigt mycket Tv, varav det mesta är patetisk smörja, men det finns tack och lov undantag. Ett sådant är Skavlans talk show. Han gästas nästan alltid av intressanta personer. Hans dåliga engelska kan ibland bli irriterande, men som sagt det blir oftast sevärt ändå.

Jag noterar att Annika Hirvonen, kandidat till den kvinnliga språkrörsposten hos Miljöpartiet, hyr ut ett rum till en bostadslös , ensamkommande pojke från Afghanistan. Detta drar på henne vrede från vårt nya, stora oppositionsparti till höger. Själv tycker jag mest att det tyder på empati och mänsklighet. Bravo Annika!

Jag noterar med glädje att vi alla snart kan bli vaccinerade mot covid. Fast de finns som inte vill pga räddsla för biverkningar. Som jag ser det är det en risk man får ta. Att vaccinera sig mot covid är en solidaritetshandling. Hur fan ska vi annars någonsin kunna tygla denna dödliga sjukdom?

Jag har ju tidigare berättat att Ilmar Reepalu och porrhandlaren Kuken Rommel har slagit ihop sina påsar. Vad ska det nya företaget heta? Kanske Kuken & Ilmar? Eller varför inte kuken Ilmar?

Lämna en kommentar