Bordellbesök? Ja men det passar ju Donald Trump!

Ser att Eric Burdon, ex Animals har godkänt att deras stora hit “House of the rising sun” får användas av Trump i valkampanjen inför höstens presidentval. Detta trots att Burdon har uttalat sig mycket negativt om Trumps kandidatur .Men varför inte? Låten handlar ju om bordellbesök, precis den miljö i vilken Donald Trump vanligtvis befinner sig i. Rätt tänkt Eric.

Med nämnde Eric busade jag på rätt ordentligt en rökig kväll för så där en fyrtio år sen. Så länge sen? Är han så jävla gammal? Du menar väl Eric? Ja just det. För som min vän Björn på Blue Desert säger: “Du skrämmer ju bort alla kvinnor om du hela tiden måste berätta hur förbannat gammal du är!” Så rätt Björn. Så rätt. Det vore nog smartare att ljuga. Eller?

Nåväl Eric lärde mig att röka på med hjälp av en knappnål. Det gjorde vi och hamnade till slut på puben Häktet i Gamla Stan där Ulf Lundell lirade med Nature. Jag kan säga att han knappast uppskattade vårt inhopp men den mannen har å andra sidan aldrig haft någon humor av varken det ena eller andra slaget. Den här kvällen är mer utförligt beskriven i min bok “Summertime blues” (Egmont/Saga)

Träffade vännen Gunnar i Hylliebassängen idag. Den mannen är ytterligare ett exempel på att man kan hålla på långt fram i livet bara man har hjärtat på rätt sida.

Har hittat en riktigt bra vårdcentral vilket annars är en bristvara i dagens Malmö där omtanke ytterst sällan är ett honnörsord. Tulpanen i Kirseberga är ett ljus i mörkret. Det är en helvetes brant cykelbacke dit upp men det lär ju vara bra träning för nyss nämnda hjärtat.

Slutligen: Tycker inte man ska låta skattebetalarna bekosta taskig underhållning i TV 1 och 2. Den kan reklamkanalerna få ta hand om. Tacksam om Public Service håller oss med sina utmärkta nyhetsprogram.

Ha det bra och ett riktigt varmt hjärta!

Lämna en kommentar