Blinda snubblar på elsparkcyklar!

Börjar idag med en riktigt god nyhet. Husbyggare i Colorado räddar björn som fastnat med huvudet i hink. Varför älskar jag djur? Tycker jag verkligen bättre om dom än om människor? Ja vad fan dessa dagar är jag innerligt trött på idioter som “av misstag” skjuter små barn i benen. Sånt sysslar verkligen inte björnar med. Inte min katt Lindy heller för den delen. Inte hennes kompis Bull heller. Han bara morrar på dumma människor och det gör han alldeles rätt i.

Grattis till min yngsta son William , som har kommit in på lärarutbildningen. Han kommer att bli en riktigt bra lärare. En sådan där som det är så förtvivlat ont om.

På torsdag kommer min yngsta dotter Molly hem efter sitt sommarlov i Dalarna. Hon ska få sin favoritmat: Pastasallad med kyckling.

Idag såg jag hur en blind man snubblade rätt ordentligt över en omkullkastad elsparkcykel. Blev han förbannad? Skrek och gapade han? Nej, men ledarhunden morrade.

Igår stod Reepalu på Östra Förstadsgatan och delade ut lösmustascher till passerande män.

Varför då?

Ja, men dom ska ut på dating och vill så klart snygga upp sig!

Med lösmustascher?

Ja, men dom ska klistras fast ordentligt först.

Det låter tryggt att höra.

Slutligen vill jag bara fråga er: Varför plockar dom inte av gängmedlemmarna deras bilar och guldklockor . Ja, jag vet. Så får man inte utöva makt i en demokrati. Men det skulle göra gott mot nyrekryteringen av unga prylsugna smågangsters.

Ta hand om sommaren innan den försvinner!

 

Lämna en kommentar