Bianca Ingrosso har lyckats bli miljonär på idioti. Bra jobbat?

The Eastern world , it is explodin´

violence flarin´ bullets loadin´

you´re old enough to kill but not for votin´

but you can tell me over and over and over again my friend

You don´t believe we´re on the eve of destruction

Ebba Bitch (fd Busch) blir alltmer outhärdlig att skåda. I gårdagskvällens 30 minuter framstod hennes pekuniära själ i all sin oärliga tydlighet. Hon är olämplig som riksdagskvinna och KD borde byta partiledare snarast.

Vaccinbedrägerier mot framförallt äldre människor, som avluras sina bank id, är på stark frammarsch. Det är upprörande att se hur de som har byggt upp vårt samhälle plockas på allt de äger och har av den ohyra som alltmer tillåts växa sig stark i vårt land. Gör något åt detta elände Löfvén!

En försenad hyllning till Izzy Young, musiklegendaren som gick bort 2019 har kommit i form av en nyutgiven bok. Taffligt skriven med massor av korrekturfel handlar den ändå om Izzy Young. Mannen som arrangerade Bob Dylans första konsert inför publik 1961. Han som i bokhyllan hemma hade dedicerade ex av både Jack Kerouac och Allen Ginsburg.

Kan vi lita på polisen?  Enligt den hyllade TV serien Tunna Blå Linjen kan vi det, men jag tror knappast att Said Ali i Stockholm håller med. Utknuffad ur bilen och förnedrad av poliser gång på gång. Hans senaste brott? Bilbältet satt eventuellt inte på. Den strukturella rasismen inom poliskåren är påtaglig och i ständigt ökande.

Jag noterar att Bianca Ingrosso har blivit miljonär på idioti. En bedrift?

Ja, jag tyckte att hängningarna i Nurnberg var nödvändiga, även om de naturligtvis inte löste några problem. Synd bara att de fyra stora tilläts ta sina liv. Jag tänker då förstås på Adolf, Herman, Heinrich och Joseph.

Nu ringer förstås den förre borgmästaren Ilmar von Pitt . Jag skiter i den jävla nazisten ikväll. Tänker koppla av med litet James Bond. Betydligt roligare.

 

Lämna en kommentar