Barn ska inte behöva växa upp i fattigdom!

Barn ska inte behöva växa upp i fattigdom i vårt fina land. Det tycks dock ha undgått vår socialdemokratiska statsminister Löfvén att så ofta är fallet. Om man passerar igenom något av våra mest utsatta problemområden i Malmö ser man det väldigt tydligt. Dessutom; Utbildningen av barnen har i en allt större omfattning flyttats över från de bråkiga grundskolorna till den mer handfasta fostran Löfvens smågangsters står för. Det håller med andra ord på att gå åt helvete riktigt ordentligt. Är jag rädd? Nej med min slagsmålsutbildning från Lennart Björklunds mördarskola /ref till min bok Daniel (Egmont/Saga) inbillar jag mig att ingenting ont kan drabba mig. Jag kan alltid försvara mig. Kan jag det? Nej förmodligen inte, men inbillningens makt är fortfarande så stor i min tjocka skalle att jag gärna spatserar runt i vår vackra stad dag- som kvällstid. Andra gör det inte.

Återigen är ett par tvålhållare på Hylliebadets herravdelning nedsparkade. Det är ändå rätt duktigt av de trettonåriga “smågangsterna” att de kan få till dessa höga cirkelsparkar. Vet i fan om jag klarar det idag. Kanske jag skulle prova?

Fick igår kontakt med en av mina stora förebilder: Bill Öhrström. Han är uppenbarligen fortfarande igång med sin musik. Det är en tröst att veta att fler än jag vägrar att sitta still och vänta på det oundvikliga(?) slutet.

Mitt råd till Löfvéns smågangsters att byta ut sina skjutvapen mot vattenpistoler har tagit skruv. Igår blev jag således helt nedsprutad av ett gäng ledda av pajasen Ilmar Reepaluu.

Mer Malmöinfo imorgon.

 

Lämna en kommentar