Är dom verkligen bögar?

Den förträffliga Lidlbutiken på Caroli har länge haft problem med alltför långsam köbildning vid kassorna. Nu har man verkligen uppgraderat problemet när man bara kan handla de bästa erbjudandena via app på smartphonen. Det blir ju nästan parodiskt att se hur de gamla tanterna trängs vid kassorna för att på digitalt vis få de bästa priserna. Igår fick jag köa i 30 minuter innan jag betald och klar kunde lämna prisparadiset. Om det blir lika jobbigt idag byter jag butik. Här kommer ändå ett bra förslag: Dela upp kassorna efter kundidentitet. Således: en för dementa, en för invandrare som inte vill lära sig svenska och en för extremt otåliga svenskar som gillar att tränga sig före. Det passar för ett företag som vill kalla sig olidligt!

I USA verkar Trump vara beredd till vilka metoder som helst för att vinna det kommande presidentvalet. Nu uppmanar han sina kompisar inom extremhögern till inbördeskrig! Jag säger det igen: Vilket val! En fullblodsnarcissist mot en Alzheimer.

En ordentlig massgrav med åtminstone 50 anonymt avlidna(avrättade?) psykpatienter upphittad. Det finns fler . Gräv på! Människovärdet låg på låga nivåer tidigt 1900-tal så det finns relativt färska fynda att göra. Är vi möjligen på väg ner i  avgrunden igen?

På tal om det: Såg att Ilmar och rektor Hamid Zafar hand i hand köpte bananer på Coops lilla butik på Östra Förstadsgatan. Är dom verkligen bögar? Nej, jag syftar inte på tanterna i butiken.

Ser att discobruden Ebba Busch får avslag från Lantmäteriet på sitt tilltänkta fastighetsköp utanför Uppsala. Tråkigt Ebba! Det blir allt svårare att ta dig på allvar. Privat verkar du vara en helt annan människa än den du framställer dig som politiker.

Nu ringer Ilmar igen “Jag är alls ingen nazist!” Men varför sitter du då med armbindeln för ögonen?

Slut för idag. Sköt om er!

 

Lämna en kommentar