Muslimska kvinnor visar inte hud!

Jag kan inte göra något åt det. För var dag blir jag allt äldre. Men klagar inte därför att detta omilda öde lär jag ju ändå dela med de flesta. Med åldrandet kommer tyvärr tänkandet att alltmer cirkulera längs memory lane bakåt i tiden. Det är väl oundvikligt,  men det gäller att ducka för alla negativa hågkomster och i stället koncentrera sig på det som var så förbaskat roligt. Jag har ömsom åkt slalom mellan katastrofer, men ändå ibland fått ta del av upplevelser som de flesta bara får drömma om. Upp och ner? Ja alltid, men som katten har jag  alltid varit bra på att komma ner på fötterna. Det är väl bara att inse att för mig har aldrig lagom varit bäst.

Nu i åminnelse:  Nationalteaterns rockorkester , som  lämnade de bästa av 70-talets rocklåtar efter sig. RIP Med Revenberg du var bäst och livet var en fest!

Av alla bortförklaringar är den muslimske mannen som togs för fullbordad våldtäkt på ett SJ tåg från Sveriges Mekka till Stockholm den värsta jag hört på länge.  “Nej jag klädde inte av henne!” Ja, men det har vi ju på film! “Nej jag bara rättade till hennes klädsel” Rättade till hennes kläder? “Ja, av religiösa skäl. Muslimska kvinnor visar inte hud. Dom klär sig inte som horor!”

Det är som bekant spännande inom politiken just nu. Ett extraval kan stå för dörren. Men ändå en stor eloge till Nooshi Dadgostar som uppenbarligen har en levande dialog med en av sina värsta politiska moståndare Annie Lööf. Jag håller tummarna!

Det har uppmärksammats att romsk lagstiftning får tillämpas i Malmö. En idiot, kommunalrådet Frida Trollmyr (passande namn!) vågar inte säga ifrån av risk för att stämplas som rasist. Hej, hej på dig Frida!

En annan idiot kastar sten mot danska bilar på genomresa från Malmö till Ystad. Jag har från säkra källor hört att man sett den förra borgmästaren Ilmar i full action från en icke namngiven viadukt.

Slutligen: Jag vet att jag kommer att dö med stövlarna på. Precis som min barndoms idoler Burt Lancaster och Kirk Douglas i många matinéfilmer. Därför ser jag med förtröstan fram mot nästa hjärtoperation , som uppenbarligen är på gång rätt snart.

Njut av sommaren så länge den varar!

Lämna en kommentar