April love!

Sometimes an April day will suddenly bring showers

Rain to grow the flowers for their first bouquet

But April love can slip right through your fingers

so if she´s the one don´t let her runaway

Visst, april är inte riktigt här än, men visst är våren på väg. Jag och katten Lindy tar allt längre promenader varje dag. Jag önskar av hela mitt hjärta att vi snart får en paus i pandemin. April love?

Liksom många andra ser jag ovanligt mycket på tv dessa dagar av splendid isolation. Kanske har vi i dessa oförutsägbara tider ett alldeles extra stort behov av förutsägbara serier?

Mello är ett bra exempel på just detta. Här väntar  aldrig några överaskningar. Att tippa vilka två som ska gå vidare till final och vilka två som ska få försöka igen i andra chansen är väldigt enkelt. Liksom att Tusse kommer att stå som vinnare i finalen. Kan ha ta hem hela Euro finalen? Ja, absolut inte omöjligt.

Det är väldigt mycket tjat om att vi ska behålla våra kärnkraftverk, kanske till och med bygga nya. Jag vidhåller: Vi måste sluta med vårt invasiva sätt att leva annars kommer vi som människor inte ha en chans att överleva. Bara kackerlackor och en och annan hackspett blir kvar.

Ja, jag lagar gärna mat med Paolo Roberto. Han har mer än väl sonat sitt brott och dessutom älskar jag italiensk mat.

Jag får ideliga uppmaningar till min mail om att söka jobb som lärarvikarie. Det var en gång i tiden ett jätteroligt jobb och jag minns mina år på Ronnaskolan i Södertälje med glädje. Men idag? Nej för satan, nej!!!!

Ibland kommer det obehagliga mejl från den förre borgmästaren Ilmar von Pitt. Värst är de Israelhatiska. På något sätt unnar han inte någon som bor i Malmö att tycka om Israel. Ilmar, din jävla surkuk, det skiter jag i!

Lämna en kommentar