Antingen dör man av Covid eller så får man en kula i arslet!

Dagens stora nyhet visar ju bara hur illa Sveriges coronastrategi fungerar. Statsministerns flagranta överträdelse av folkhälsomyndighetens rekommendationer visar ju bara vad vi alla vet, nämligen att de flesta av oss ger fullständigt fan i vad Tegnell och kompani säger. Precis som Löfvén rustar vi oss med bortförklaringar och ger oss ut i trängseln. Smittspridningen ökar lavinartat och vi visar idag upp dödstal som vida överstiger våra nordiska grannländers sammanslagna. Orsaken torde vara att våra myndigheter med statsministern i spetsen inte har förstått hur heterogent Sverige fungerar idag. Vi har inte längre någon sammanhållning och vi låter lander styras av opportunistiska materialister som värderar handel och pengar mycket högre än kultur. Köpcentrum och gallerior hare länge fått hålla öppet medan teatrar och konsertlokaler omsorgsfullt har bommats igen. Vilket erbarmligt andefattigt land vi lever i ! Med den kontexten är det ju inte särskilt förvånande att ministrar och myndighetschefer visar att de ger fullständigt fan i sina egna rekommendationer. Det är så tråkigt men det enda som kan hålla medborgarna borta från trängseln i affärer och onödiga resor är förbud och vid överträdelser av dessa kännbara böter! Det är så fascistiskt,  men ändå absolut nödvändigt om vi inte ska nå upp till 10.000 coviddöda innan vaccinet börjar verka!

Jag har noterat att 2020 blir ett rekordår för skjutningar med automatvapen på öppen gata i Sveriges storstäder. Med andra ord: Antingen dör man av Covid eller så får man en kula i arslet. Eller om man nu ska tro fyrverkerihandlarna som säger att årets försäljning varit rekordartad, så kanske man får en raket i örat om man nu vågar sig ut i nyårsnatten.

I förmiddags såg jag att dörren till Blue Desert Music var blockerad av en jättelik julgran. Det gick helt enkelt inte att komma in. “Vill du inte ha några kunder?” frågade jag Björn via telefon.  “Äh , det är dom jävla idioterna Ilmar Reepalu och Kuken Rommel som ska ha julgransplundring och nu har den förbannade granen fastnat i dörren!” “Så nu har du folk därinne som inte kommer ut?” Björn suckade tungt. “Ja, Lena Junoff är här, men det är egentligen bara trevligt.”

 

 

Lämna en kommentar