Anita Lindblom skulle ha gjort Bäckmans “Missförstådd”!

Uppenbarligen dör folk litet här och var mest hela tiden. Sånt är livet. Just nu tänker jag förstås på Anita Lindblom. Stickan Anderssons text till den där countrylåten kommer alltid att sitta som en smäck på min skalle. Damen ifråga också för den delen. En spinnande katt och en riktig argbigga på samma gång!Har en känsla av att vi kanske kommer till samma ställe i nästa liv. Fan tro´t men jag skriver ett inlägg och berättar om det blir så.

Ser att vår finansminister Magdalena Andersson uppmanar oss till att dricka mer öl på fredagarna. Därvidlag har jag nog gjort min plikt. So far so good! Har antagligen betalt åtskilliga reformer. Något att vara stolt över?

Jag nås just nu av den mycket sorgliga nyheten att 5000 skånska grisar har fått avlivas. Vem fan ligger bakom denna bestalitet? Det är nog den jävla Ilmar Reepalu. Eller är det bögarnas fel?

Det som händer i mitt gamla hemland Belarus just nu är  bara för vidrigt. Tur att vi kom därifrån redan på 1800-talet. Detta Vitryssland som har producerat både Kirk Douglas och Janne Goldman borde ju kunna bättre.

Har i likhet med de flesta svenskar gudskelov ingen rösträtt i USA. Vilket val! En narcissist eller en Alzheimer? Nej nu ska jag gå ut och göra min insats för de svältande barnen i Rosengård. Ska till systemet och köpa en back öl. Går väl in på Ica:n också efter en grillad kyckling. Det du Bäckman i Orsa! Förresten din låt “Missförstådd” (min älsklingslåt) hade passat la Lindblom perfekt. Synd att det aldrig blev av. För nu är det väl ändå för sent?

Vi hörs!

1 tanke på “Anita Lindblom skulle ha gjort Bäckmans “Missförstådd”!”

  1. Lindbom sjunger Hellzephyrs! Kanske i nästa liv… Hon är faktiskt underskattad. Kunde vara sanslöst uttrycksfull. Tror förresten jag ska hjälpa Magdalena i helgen.

    Svara

Lämna en kommentar