Anders Tegnell firar sin födelsedag med en rejäl macka Astra Zeneca.

Tvångsutplacering av barn i Sverige ökar, trots att vi vet att det aldrig har fungerat. Det kostar bara en massa pengar. Det gör alltid så ont i mig när barn far illa, men vad kan man göra? Förbjuda olämpliga föräldrar att skaffa barn? Var det möjligen det Hitler försökte med i trettiotalets Tyskland?

Nu något helt annat. Victoria Invest är ännu ett företag som har blåst hundratals penningkåta investerare. Jag har dock svårt att tycka synd om spekulanterna, för ger man  sig in i leken med svarta pengar får man allt leken tåla.

Så har vi Johan , kommunalpolitiker (SD) i Hörby som går in i skolan för att styra upp lektionerna. Jag har hört att han delar ut hakkorsmunkavlar till eleverna på högstadiet. Färgglada saker i rött, svart och vitt som lyser upp de annars ganska grådaskiga undervisningstimmarna.

Björbo pedofilgökaren Federley kostar helt klart Centern röster. Annie borde säga ifrån ,men när hon öppnar munnen är det mest svammel som kommer ut.

Anders Tegnell firar just nu sin födelsedag med en rejäl macka Astra Zeneca. Plikten framförallt. Börje Salming fyller samma dag  sjuttio ,men han firar nog med en rejäl sup och kanske några surströmmingar.

Vår favoritsmugglare Ilmar har bytt ut  de hemtappade spritflaskorna mot Viagrapiller. “Betydligt mera ståndsmässigt!” säger den förre borgmästaren. Till Björns förtvivlan har han slagit upp sitt stånd (Obs! vitsigt!) utanför Blue Desert Music. Dessutom: För att locka kunder drar han now and then en tralla på trumpeten.

Heja sommartid! Gärna året om och speciellt idag när solen lyser över Malmö.

Lämna en kommentar