Allvar idag. Godispåsarna och fiskdammen kommer imorgon!

Det händer just nu stora saker i Mellersta Östern. Israel har upprättat normala relationer med Saudiarabien och Bahrein. Lägger man sen till de tidigare samarbetsländerna Egypten och Jordanien så är snart den oheliga alliansen fullbordad. Men är den verkligen så förkastlig som vissa socialdemokratiska politiker säger? Nej för tusan! Krig är alltid sämre än fred oavsett vad kvasihelgonet Björn Afselius sa en gång i tiden. Det vet alla som har förlorat vänner och nära anhöriga i området. Nu har man uppenbarligen förenats med hjälp av den legitimerade strulkuken Donald Trump, men han vet åtminstone att den verkliga skurkstaten i området är Iran som tillsammans med terror-organisationerna Hamas och Hezbollah utgör det stora hotet . Frågan om vad som händer med palestinierna återstår att lösa, men har bollen väl börjat rulla kommer den nog i mål, förr eller senare.Vi har i varje fall inte tid med några fler krig i området. Vi måste sätta in alla våra krafter på att lösa problemet med planetens uppvärmning. Där kan Israel med sitt högteknologiska kunnande bli en viktig spelare. Kolla bara in deras fantastiska avsaltningsanläggningar. Vattnet smakar dessutom ramlösa! Fantastiskt!

Just dessa problem( nej inte ramlösan)  diskuterade jag med min palestinske anestesiläkare innan han sövde mig vid min hjärtoperation. När jag somnade var vi vänner och när jag vaknade började vi diskutera hur världsfreden skulle räddas. Vi var överens om att vi skulle kämpa tillsammans och han fick ett signerat ex av min Malmöskildring “Svart Stad” (Egmont/Saga) Vi tyckte båda det var hög tid att överlämna all jävla rasism och allt jävla hat till socialdemokratiska ungdomsförbundet i Malmö. Där kan dom sitta och heila under ledning av Ilmar “Göring”Reepalu tills dom ruttnar.

Jag vill att mina barn ska växa upp i en värld av ömsesidig förståelse. Det är min dröm och den ska fan ta mig förverkligas innan jag dör!

Mycket allvar idag. Godispåsarna och fiskdammen kommer imorgon!

Lämna en kommentar