Alltså jag sparkar på katten när hon jamar för mycket!

Prinsessan Madeleine och hennes man fortsätter att göra bort sig. Vi borde slippa betala de arroganta kungligheternas apanage. Det kanske går att ordna via speciell markering på deklarationsblanketten?

En annan mycket arrogant tjej är Ebba Busch. Undrar hur länge denna kallhamrade brutta får sitta kvar som partiledare?

En tuff tjej är liberalernas Sabuni , som försöker skapa sig en plats i historien genom att genomföra en politisk helomvändning. Kommer hon att lyckas?

Jag har sagt det förut och nu gör jag det igen. Nerstängningen av restaurangerna dödar traktörerna, så låt oss stödja de krogar som kan uppvisa en seriös deklaration. Svartkrögarna kan vi lämna därhän. Deras tid är förbi.

Vi anpassar oss alltmer till våra invandrade medborgare. En klinik i Täby erbjuder till och med oskuldsoperationer. Mot rimlig ersättning utlovar dom litet blod på bröllopsnatten. Stark sås på kebaben?

Högstadieskolorna planerar att återöppna för sina högstadieelever. Fast behövs det verkligen en vecka för att gå tillbaka till den verksamhet de jobbade med för bara någon månad sedan?. Jag förstår att lärarna är rädda för att bli covidsmittade, men ska verkligen dessa förflyttningar fram och tillbaka av eleverna behöva ta så mycket tid av rektorerna? Barnen far illa av hemundervisningen. Sätt fart!

För djuren är alla människor Hitler. Det visar bla de uppmärksammade inslagen på TV från diverse KRAV gårdar. Fast det kanske finns någon typisk svensk logik i att vi betalar extra för extra misshandlade djur? Låt oss höra vad den före detta borgmästaren Ilmar von Pitt tycker om saken: “Alltså jag sparkar på katten när hon jamar för mycket!”

God middag!

Lämna en kommentar