Äh, jag sover som en nyslaktad gris!

Min dotter Molly som går i sjuan distansundervisas sedan två veckor tillbaka sittandes på sängen med datorn i knät. Livet är just nu inte särskilt roligt för våra högstadieelever. För att undvika trängsel inrymmer Mollys skolbyggnad just nu bara sjätteklassare. Litet märkligt, för det hade väl knappast blivit någon folkskockning om sjuorna också hade fått vara kvar i huset. Avsaknaden av kompisarna är stor och jag kan nästan känna hur depressionen fladdrar likt slakande svenska fanor runt hörnet. Jag motiverar och motiverar. Hoppas det hjälper litet i varje fall. Emellertid: Vi längtar båda efter att skolan ska öppnas igen, men det blir nog inte av förrän vaccinationen tagit fart och det lär dröja. Jag har väldigt litet förtroende  för tramsministrarna Löfvén och Hallenberg.

Imorgon installeras Joe Biden och det är en god nyhet för miljön .Hoppas att vi slipper idioten Trump för all framtid.

Nu några ord om sömnen, som är så viktig. En god natts djup slummer är receptet för ett långt, gott liv. Mitt sätt attt få till 7- 8 timmar är att sortera mina tankar. Aldrig älta det som varit. Alltid se framåt med nyfikenhet. Låter det svårt? Det är det, men ytterst en träningssak. Finns det kanske andra mer lättköpta sätt att få till litet nattro? Jag beslöt mig att fråga den förre borgmästaren Ilmar von Pitt, som för det mesta brukar se jävligt trött ut

Hur har du det med sömnen Ilmar?

Jag?

Ja, just du.

Äh, jag sover som en nyslaktad gris.

Det förvånar mig för jag träffade din kompis Kuken Rommel på Vårdcentralen Granen igår och han sa att du knaprar Zopiclon sömntabletter mest varje dag.

Det är inte sant. Den jävla Kuken ljuger!

Men han hade sett dig på  Möllevångstorget med en hel Coopkasse med Zopiclon.

Ja, det kan så vara , men det är inte jag som mumsar.

Jasså vad gör du då med dom?

Säljer förstås och det med god förtjänst. Det springer en jävla massa sömniga skojare på Möllevångstorget!

Tja, god natt på er!

Lämna en kommentar