Äh, hundjäveln sköt jag imorse!

Whenever I´m sad, whenever I´m blue

Whenever my troubles are heavy

beneath the stars I play the guitar

just like Eddie

Djurgården IF:s ledare ber oss alla att vara ödmjuka och inte döma tränare Kim Bergstrand alltför hårt för hans Hitlervänliga uttalande. Jag säger bara: Hur fan ska man kunna vara ödmjuk mot sånt crap!

TV 4 ska göra sig av med 100 medarbetare. Det sägs att intäkterna från betalda reklaminslag har minskat trots att tittarsiffrorna har ökat.  Kanska ändå inte så konstigt då TV tittandet överlag har tilltagit i dessa coronatider medan många företags plånböcker har blivit tunnare.  Själv ser jag mest på nyheter och väljer då alltid Aktuellt och Rapport framför TV 4:s glättiga nyhetssändningar. Kan det ha med kvalitet att göra?

Idag noterar vi att flera höga chefer i Malmö Stad har trängt sig före i vaccinationskön. Vad annat var att vänta?

Hatbrotten mot kyrkorna har enligt vanligtvis betrodda media ökat. Var det möjligen därför jag i natt såg två ynglingar bära iväg med en Jesusstaty på Östra Förstadsgatan?

Atlantic Crossing är riktigt bra TVdrama. All heder till manusförfattarna som inte ska bry sig om vad historieprofessorn Dick Harrysson säger. Jag har träffat idioten. Det är en riktigt arrogant surgubbe. Själva motsatsen till underhållning.

Jag stötte på den förre borgmästaren Ilmar von Pitt i morse. Han stod surmulen och hängde utanför Blue Desert Music. Jag stannade till:”Hur är det med dig Ilmar”  Han gav mig en trött blick och sen kom det: “Jag har inte fått min leverans idag. Dom åkte fast på Lernacken!” Jag försökte pigga upp den lille mannen. “Hur är det med Blondie?” frågade jag vänligt. Nu fräste von Pitt så att spott yrde över gatan. “Äh, hundjäveln sköt jag imorse!”

Lämna en kommentar