Stor catfight på gång!

Stor catfight på gång! Annie Lööf versus Ebba Busch. Plats: Baltiska Hallen , Malmö. Domare: Ilmar Reepaluu. Matchtime: Fredag 01.00 Biljetter finns att köpa hos varje välsorterad Coop Nära i Malmö. Förmatch: Apan Hugo versus Musen Pelle. Alla som pröjsar i förskott välkomnas! OBS! Ingen kreditförsäljning.

Dagens notering: Arbetslöshetssiffrorna stiger samtidigt som efterfrågan på diverse jordbruksarbetare och bärplockare  i de inresta thailändarnas frånvaro aldrig varit så hög. Hur fan kommer det sig?Var är balansen?  Gillar du inte att plocka bär Ilmar?

Alltfler kommenterar min blogg direkt till min mejladress istället för att gå in direkt på bloggen. För mig är det litet vilket som, men det är förstås roligt att alltfler tar sig tid att läsa bloggen.

Utdelandet av Coronabidrag till kulturen är litet problematiskt. Vilka ska få och vilka blir utan? Trots stor generositet från skattebetalarna kommer knappast pengarna att täcka alla behov. Så hur ska vi göra för att få till någorlunda rättvisa? Jag gillar Babben Larsson så jag föreslår utdelning efter vikt.

Nu ligger mina fyra romaner ute som E-böcker och det är bara så jävla roligt att få kalla sig för författare och dessutom ha täckning för det. Funderar faktiskt på att trycka upp visitkort.

Slutligen: Vad har vi i den problematiska “den som skriker högst får allt” organisationen EU att göra? Ett gäng rövarstater, ja ingen nämnd och ingen glömd, som ständigt roffar åt sig av varandra. Vi kan göra affärer med England, Norge, USA och Schweiz istället. Trevligare och så slipper vi vissa små diktaturstater i öst.

Visst vet jag att min familj kom hit från Belarus men det var för över 200 år sedan. Preskiberat om än inte riktigt glömt.

Vi hörs!

Lämna en kommentar