Är det verkligen Gustav Fridolin?

Jag tittade på på gårdagens presskonferens med Löfvén och Annie Lööf. Vilket omaka par! Men vad gör man inte för att få behålla makten och hela härligheten? Jo man paktar förstås och skippar ärligheten!

Löfvén ville förstås prata om sin halvmesyr till välfärdssatsning. Den visade sig efter granskning innehålla c:a 50 miljarder. Ett steg i rätt riktning, men helt otillräckligt såsom kommunerna blöder.Vi alla vet ju att operationsköerna växer och att äldrevården inget annat är än en skandal! Det är väl bara en tidsfråga innan man kommer att anlägga ättestupor(lågkostnad?) i kommuner där åldrandet är stort. Frågan är väl om inte jag själv skulle föredra en sådan lösning istället för att hamna på ett äldreboende där maten är taskig och ingen förstår vad jag säger.

Den församlade journalistkåren lyssnade litet vagt till Löfvéns välfärdssnack för man var väl egentligen där för att höra hur regeringen tänkte tackla gängproblematiken. Det är nämligen just denna fråga som intressserar svenska folket mest för närvarande. Men tyvärr! Löfven har inget nytt att komma med bara det vanliga icke förpliktigande tramset om mer poliser och hårdare tag. Regeringspartnern Miljöpartiet har ju tyvärr fullkomligt gjort bort sig i denna fråga. Partiets trovärdighet naggas rätt ordentligt i kanten eftersom man inrymmer alltfler islamister som tar emot stora statsbidrag för att predika sitt oförsonliga judehat. Tråkigt inte minst därför att ett starkt miljöparti behövs och skulle således ha en viktig funktion i Sverige, men nu sysslar man istället alltför mycket med integrationsfrågan som man alls inte förstår.

Vi har i dessa dagar fått information från polisens högsta ledning om klaner som tar sig till Sverige för att begå brott. Dessa icke önskvärda kriminella har utvecklat en stor färdighet i hur man fyller sina plånböcker med hjälp av falska uppgifter om identitet och boendeförhållanden. Vem fan är det som lär upp dom? Är det verkligen Gustav Fridolin? Hur som helst Försäkringskassan betalar och betalar. Det är helt åt helvete. Dessutom drabbar det den viktiga anhörighetsinvandringen. För invandrande familjemedlemmar är våra gränser i princip stängda och det är egentligen bara islamister från Syrien som får komma in idag. Överdriver jag? Nej, dessvärre inte.

Lämna en kommentar