Kurt Haijby till Let´s dance juryn?

Well there´s a rose in the fisted glove

and the eagle flies with the dove

and if you can´t be with the one you love honey

love the one you´re with

Den utmärkta dramaserien Atlantic Crossing (TV 1) tog i sitt andra avsnitt ett stadigt grepp om den forne monarken V Gurra. Denna sällsynt slibbige man har sin plats given i TV 4:s kommande skandalserie om familjen Bernadotte. Som sann vän och beundrare av Adolf Hitler var han beredd att utlämna den norska kungafamiljen, som från sitt ockuperade hemland tagit sin tillflykt till Stockholms slott. Hitler är en resonabel person, sa han då och även senare när han utan tvekan såg till att bögkompisen Kurt Haijby överlämnades till det tredje riket. Det kommer bli trångt i den plannerade TV 4 serien om alla skandaler i familjen Bernadotte ska få plats!

Drottning Silvia, för övrigt dotter till en nazistpappa, vill värna om barns rättigheter och säger sig därför vara emot pedofili. Hon är dock alldeles för fin i kanten för att vilja samarbeta med den självupplevde Patrik Sjöberg, som enligt drottningen anses vara alltför brutal. Han vill ju till och med spöa upp pederasterna, vilket naturligtvis inte en så nobel kärring som Silvia kan förstå.

Alltfler brottsutsatta blir utan målsägarbiträden i hovrätten. Kan det möjligen bero på att de flesta advokater fakturerar alltför skyhöga belopp?

Fredrik Federley hotar med en politisk comeback. Det kan väl ändå inte vara möjligt? Utan jobb verkar han dock inte bli. Han är föreslagen att ingå i den nya juryn i det populära TV programmet Let´s dance. De övriga tre medlemmarna i denna jury skulle vara: Kuken Rommel, den förre borgmästaren Ilmar von Pitt samt Kurt Haijby.

Ebba Busch har jag alltid upplevt som varandes en jätte-egoist. Hon är dessvärre också en jätteidiot, som antagligen tack och lov kommer att dra med sitt bigotta parti i fallet.

Slutligen vill jag bara berömma Anna Hedenmo. Du är  bäst!

Lämna en kommentar