Sabuni, sätt ner rumpan på en av de två stolarna du försöker sitta på samtidigt!

Jag tittade på Nyamko Sabuni när hon utfrågades i 30 minuter igår. Hon är ju bara en katastrof för sitt parti. Liberalernas partiledare använde ordet hedra minst hundra gånger, när hon spydde sin galla över kompanjonerna i januariavtalet, samtidigt som hon ville framstå som den enda oppositionspolitikern som höll vad hon lovade. För guds skull liberalerna, det är för er fortsatta existens oerhört viktigt att ni sätter ner rumpan på en av de två stolarna ni försöker sitta på samtidigt, annars kan ni säga adjöss och goodbye till Sveriges riksdag.

Igår såg jag också Uppdrag Gransknings program om den svenska ensamheten. Det handlade ytterst om en man som legat död i fyra år utan att någon hade saknat honom. I en lägenhet i själva hjärtat av Stockholm! Det här har hänt förut. Till och med i det rätt välbärgade hus i centrala Malmö där jag själv bor. Vi har tyvärr kommit att leva i ett samhälle där det mesta omkring oss tycks handla om materiel framgång. De som inte når upp till våra normer skiter vi därför i.

Vi har dessutom glidit in i ett myglarsamhälle utan like. Välfärdsfusket ökar och drabbar framförallt de som bäst behöver sjukvård och assistans. Vaccinationen mot Covid, som ska ske i en viss ordning bryter ihop, eftersom våra ledande tjänstemän i kommunerna, som urusla föredömen glider före i kön så fort de får chansen. Det är bara att konstatera : Solidariteten är död och allt kallare vindar blåser in över vårt vackra, stelfrusna land.

Såg ni annonsen i dagens Sydsvenska? Om inte så kommer den här: Vi tar hand om era juridiska problem! Betala bra så kan vi ordna vad som helst! Referenser kan fås från Vårby nätverket som vi regelbundet assisterar. Med vänliga hälsningar: Ilmar von Pitt , fd borgmästare i Malmö och Kuken Rommel, fd diversehandlare, Malmö.

Lycka till !