Varför ska vi betala sponken?

KRIS, dvs Kriminellas Revansch i Samhället, får uppenbarligen regelbundna bidrag från skattebetalarna. En statlig kontroll har visat att pengarna mest går till sprit och andra trevligheter och det var tydligen inte meningen, så nu vill man stoppa utbetalningarna. Ja man vill till och med att Kris ska betala tillbaka välfärdspengarna de erhållit. Föreningens ordförande hotar med att lägga ner  om detta blir verklighet. Är det ett hot eller är det ett löfte? För mig får dom väl gärna supa skallarna av sig i lugn och ro, men varför ska vi betala sponken?

Patrik Sjöberg är sur för att han får för taskig coronaersättning av trygghets Sverige. Han har ju inte så många jobb under pandemin, men vem fan har det ? Betalningsstoppet sägs vara på grund av alla betalningsanmärkningar han har. Så vad han egentligen ber om är hjälp att betala gamla, förfallna skulder. Har Sverige verkligen råd med en sådan delvis missriktad generositet?

Leif GW är med all rätt irriterad på det sätt Sverige sköter vaccinationen av sina medborgare. Han säger sig vilja flytta till Israel. På sätt och vis skönt att höra en svensk röst som hyllar Mellersta Österns enda demokrati. Undrar vad Sveriges utrikesminister Ann Linde tycker om det?

TV 4 är en kanal som gång på gång brister i seriositet. Häromkvällen förväxlade TV 4 -nyheterna den nyss avlidna skådespelerskan Gunnel Lindblom med Gullan Bornemark. Det är ju fan ta mig otroligt att man kan blanda ihop en av Sveriges bästa skådespelerskor genom tiderna med sagotanten Gullan.

På tal om TV 4 ser vi att dess främsta nyhetsankare Jenny Strömstedt, assisterad av sin man Niklas Strömstedt har gått på jakt efter nätblaskan Stoppa Pressarna. Är inte detta att höja kvasijournalistiken till skyarna?

Slutligen några visdomsord från den före detta borgmästaren Ilmar von Pitt: ” Får man gökungar i boet äter dom förr eller senare upp morsan !”

Lämna en kommentar