Javisst Ilmar, vi som lyssnade på Knugens svammel anade kopplingen.

Ser att GW irriterar sig på Bingo Rimér. Egentligen inte mycket att förarga sig på. Ta bara fram flugsmällan så är det klart.

Ser också med häpnad att Annie Lööf tycker att Centern ska försörja pedofilvännen Frederick Federley nu när han inte längre kommer att vara avlönad av EU. Du tappar poäng varje dag på den här superliberalismen Annie, tänk om! Det är ju faktiskt skattemedel du skvätter ut på snuskgubben. Det är han inte värd. En spark i baken ska han ha och sen får du kolla upp dina medarbetare bättre i fortsättningen.

Ett slöseri med skattepengar är också bidragen till prinsessan Maddes lyxliv. Det är dags att avsätta Knugen och skicka hans familj till ett mer småborgerligt liv. Knugen och Silvia är väl pensionärer, men Viktoria kan jag se som en trevlig lågstadielärarinna, eller kanske bingovärdinna? Prins Carl Philip kan väl bli rörmokare och Madde kan väl snacka med ovan nämnde Bingo, så tar han fram kameran.

Jag passerar ICA:s jätteaffär i Caroli varje dag och förundras då av de berg av allehanda färska frukter,  som de har bullat upp i skyltfönstret. Allt hinner inte säljas  innan det ruttnar bort, så väldigt mycket måste slängas.  Detta svinn får du kära kund betala för när du handlar mat i butiken, eftersom kostnaden läggs på butikspriserna. Det har jag ingen lust med så jag handlar istället mitt dagliga bröd från den närliggande betydligt mindre Lidl butiken. De har ett mer begränsat ,men helt ok varu-utbud. Med andra ord också ett mindre svinn , vilket naturligtvis är den huvudsakliga orsaken till deras lägre butikspriser. ICA:s jättesvinn är dessutom ett miljösvineri , som faktiskt bekostas av deras egna kunder. Otroligt men sant!

Slutligen: Såg att Ilmar Reepalu igår satt utanför Blue Desert Music med en påslagen TV apparat, som sände ut Knugens tal till svenska folket! “Det är jag som har skrivit det!” jublade den forne borgmästaren. Javisst Ilmar, vi som lyssnade på svamleriet förstår det.

 

Lämna en kommentar