Fy fan på er!

Visst övergick den lovvärda Me too rörelsen ganska snart till att bli en ren mobbningsfirma. Onyanserat manshat kastades utan närmare kontroll mot både kvinnoförtryckare och rena idioter,allt utan någon större urskiljning. Blaha , blaha! Dock; Det finns ingen sympati att hämta hos mig för de män som brutalt misshandlar sina kvinnor. Örjan Ramberg är absolut värd all missaktning i världen för sin oerhörda brutalitet. Hans handlingar, som ju har redovisats helt öppet  i en Tv- dokumentär om den gotländska sångerskan Josefin Nilsson är väldigt svåra att förstå och på det hela taget omöjliga att förlåta. Jag hoppas vi slipper fler “tycka synd om” artiklar i svensk kvällsmedia om denne miserable man  i fortsättningen.

Jag hör vår utrikesminister Ann Linde på TV berätta att Sverige betalar ut socialbidrag till palestinier i Palestina. Till Hamas? Det blir alltmer tydligt att vi inte riktigt vet vad vi ska göra av alla våra rikedomar. Till Hamas? Fy fan!

Spelmissbruk är inget socialt problem i likhet med alkohol- och tobaksmissbruk. Det är en verksamhet helt kopplad till människans girighet och drömmen om kapitalismens läkande effekter på våra sargade själar. Så det går dessvärre inte att lagstifta bort all casinoverksamhet. Stoppar man det ena suspekta företaget dyker det andra snart upp. Om vi inte vill förbjuda kapitalismen i Sverige lär vi således få stå ut med den mässande Persbrandt i TV reklamen ett bra tag till. Fy fan igen!

Jag såg i morse att den driftige Ilmar Reepalu har tagit lärdom av mitt senaste inlägg om Morgan Johanssons löfte om att stoppa insläppet av islamistiska städare och diskare. Han har nu under det nytagna artistnamnet “Jesus Reepalu” gått ut med en stor annons i Sydsvenskan där han erbjuder marknaden kristna islamister som är duktiga på att diska och städa. Ja livet blir alltmer fantastiskt! Fy fan på er!

 

Lämna en kommentar