Idag bakar jag pannkaka utan grädde!

Träningen gjorde livet värt att leva, så i mitt hjärta finns bara sorg, när mitt motionsbad i Hyllie nu har stängts ner. Smittorisken just på denna anläggning måste ju ändå vara minimal, eftersom Covids förtjusning i klorångor från bassängerna är mer eller mindre minimal,  liksom den 60 gradiga värmen i bastun, som viruset skyr likt pesten.  Vet verkligen idioterna, som fram och tillbaka stänger ner och öppnar upp litet här och var i Malmö vad de håller på med?

Det var intressant att se Jakob Hellman på “Så mycket bättre.” Han lyfte detta numera rätt slätstrukna program till oanat spännande höjder. Jakob en sökare, som jag bodde granne med och så småningom övertog hans lägenhet på Slussgatan ifrån är värd all framgång han kan få. Verkliga, levande människor är sällan förekommande i TV 4 program, så det här blir nog spännande någon vecka till.

Barnen i IS lägren i Syrien debatteras dagligen i alla möjliga och omöjliga nyhetssammanhang. Jag tycker att vi ska hjälpa alla barn i världen, som far illa oavsett religion eller härkomst. De ska inte lida av eländet deras vidriga föräldrar har ställt till med. Ganska enkelt att fatta beslut i denna fråga , eller hur? Mitt människovärde är inte till salu, är ditt?

Just nu är min lägenhet fylld av hundvalpar och kattungar. Ilmar Reepalu har tvingat mig att ta hand om sitt levande konkurslager då “Ilmars coronavalp och sommarkatt” verkar ha gått i putten. Jag ska nu försöka hitta nya hem för dessa små, ljuvliga varelser. Antagligen mycket lättare än om de hade varit IS ungar.

Till sist: Morgan Johansson meddelar att det alls inte är stopp för all invandring av diskare och städare till vårt fosterland. “Bara dom kan tala svenska är dom välkomna!” Känns tryggt att veta.

Ha nu en trevlig kväll och undvik för all del Covid. Ni kan hamna i helvetets förrum på UMAS i Malmö.

God afton!

Lämna en kommentar