“Jag har skrivit Zlatans autografer själv!”

En gång på 80-talet bakade jag en jävla massa Quiche Lorraine till Björn Borg. Han skulle ha en privat fest för sina tjejbekanta. Jag skulle själv inte få vara med, men ändå få betalt för pajerna. Så här efteråt kan jag bara konstatera att pengarna aldrig kom. Det borde jag ha förstått  efter att ha åkt taxi med honom några gånger. Borg hade alltid brått att sätta sig i baksätet. Skit samma livet går vidare.

Tyvärr fick Expressen reda på pajkalaset och därmed dök jag upp på en lista fodringsägare i samband med någon av Björns konkurser. På det hela taget litet olustigt att hamna i detta sammanhang, men ännu värre att bli jagad av Expressen för ett uttalande. Jag fick till och med besök av David Lagercrantz, som knackade på med både lampor och kameror. Han kom oanmäld och sa sig vara igång med en film om Björn Borg. Pinsamt! Kom ändå att tänka på den här bisarra händelsen när jag såg dagens Expressen med sina skvallerrubriker om Björn Borg. Men livet har som sagt gått vidare och här sitter jag och kan lugnt konstatera att jag i varje fall inte har levt ett ointressant liv.

På tal om kvällspressen såg jag i dagens Aftonblad att Ilmar Reepalu ska öppna en hakkorsbutik. Han har tagit över en tobaksaffär i centrala Malmö och där ska han nu sälja hakkorssouvenirer. Det blir tex kaffemuggar, pisspottor ,T-shirts,tandpetare mm Allt dekorerat  med illröda hakkors. Han ska också sälja fotbollar till barn.  Förutom svastikas är dessa också dekorerade med Zlatans autograf. Jag var tungen att fråga Ilmar: “Hur fasen fick du Ibra att skriva på dessa?” Reepalu tittade litet illmarigt på mig.: “Vill du veta en hemlighet?” “Ja gärna!” Ilmar blinkade till litet och sedan kom det: “Jag har skrivit dom själv!”

Lämna en kommentar