“Man får väl ta sig några cocktails när man vill!”

Jag tittade på en doku på TV4 igår. Den handlade om den sk Södermannen, den maskerade våldtäktstjommen som härjade på Södermalm för c:a 20 år sedan. Som vanligt när den kommersiella TV kanalen tar tag i sådana här frågor blev det utslätat och därmed mindre intressant. Undrar hur företag som reklamfinansierar ett sånt här program tänker. Våldtäkt som underhållning? Det trodde jag var förbehållet porrsidorna. Man fick dock inte se några nakna kvinnokroppar, vilket Ilmar högljutt klagade på i min telefon, men man fick återigen se hur ointresserade polisen är av att lösa allvarliga sexualbrott. Någon intervjuad idiot sa att det har blivit bättre idag. Tror jag inte mycket på. Misshandlade kvinnor står inte högt i kurs på polisstationerna. “Dom får väl skylla sig själva med sina korta kjolar” som Ilmar brukar säga. Så fortfarande är dessa allvarliga brott lågprioriterade. De enda som kan dra nytta av en sån här TV 4 doku är Sverigedemokraterna som får ännu något att skylla invandringen för, detta trots att det den här gången uppenbarligen rörde sig om en arisk, svensk göteborgare. Kanske med medlemsskap i ditt parti Jimmy? Men man får väl ta vad man har som Åkesson likt Kajsa Warg brukar utbrista.

En politiker som alltid får lysande resultat i alla opinionsundersökningar är Jonas Sjöstedt. Antagligen därför att han olikt de andra partiledarna alltid står upp för sin sak.

En som alltid vinglar hit och dit är partytjejen Ebba Busch. (“Vad fan man får väl dra i sig några cocktails ibland!”) Hennes stjärnglans flagnar alltmer och hon framstår mest som en pajasinna. Hon skulle faktiskt kunna få en roll på denna blogg, eftersom varje cirkus behöver sin clown, men platsen är ju som bekant redan upptagen av en valross.

Ha det bra, vi hörs!

Lämna en kommentar